Dobrodružné výpravy do světů knih, filmů a seriálů. Bezpečný návrat není zaručen.

čtvrtek 23. dubna 2015

Blog Kafe a cigárko a jeden rozhovor

Znáte blog Kafe a cigárko herečky Marie Doležalové? Velmi zábavný blog, který se stal hitem poslední doby - a za který teď jeho autorka dostala Magnesiu literu.

Nejspíš už jste na tento blog narazili. Jde o velmi zábavné čtení: Marie Doležalová (kteoru asi znáte jako Sašu z Comebacku) glosuje dění v hereckém světě, na rovinu a zároveň s nadhledem popisuje svoje zážitky. Určitě na její blog čas od času zavítejte, pokud se ještě nezařadil mezi vaše prokrastinační rituály, tak jako se to stalo mě. Můžete se dozvědět takové věci, jako jak se cítí host ve Všechnopárty, jestli opravdu spí herečky s režiséry nebo co není dobré říkat hercům, když je nechcete naštvat. A mnohem, mnohem víc dalšího - ručím za to, že vás to bude ohromě bavit. 

A doporučuju rozhovor na DVtv, který s Doležalovou vedl Martin Veselovský.


5 komentářů:

  1. Je úžasná, cenu Magnesia litera jí moc přeji. Baví mě :)
    Nedávno jsem ji viděla ve skvělé divadelní hře, která se vysílala na ČT Art: http://www.fidlovacka.cz/divadelni-hra/tri-holky-jako-kvet Nejlepší výkon ve hře předvedla Eliška Balzerová, ale slečna Doležalová byla také výborná. Pro případné zájemce o shlédnutí mám velmi dobrou zprávu - hra se dá stáhnout na ulož to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, Tři holky jako květ jsem neviděla! Zkusím se podívat :)

      Vymazat
  2. Velký zážitek, je to i v poměrně slušné kvalitě, takže přeji hezkou podívanou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už se těším, až si to pustím. Některé hlášky si snad i zapíšu :)

    OdpovědětVymazat