Dobrodružné výpravy do světů knih, filmů a seriálů. Bezpečný návrat není zaručen.

sobota 1. listopadu 2014

Trailer k Avengers: Age of Ultron


Viděli jste první trailery k dalšímu dílu Avengers (s podtitulem Age of Ultron)? Musím říct, že mě celkem překvapilo jejich vyznění. Ale nejdřív se na ně pojďme podívat:

 

A rozšířený trailer obohacený o úvodní scénu:
 

Můj pohled na marvelovské filmy točené pod hlavičkou Avengers je ten, že jejich největší devizou je humor. Nechodím do kina, abych se dívala, jak po sobě lidi střílí a pronáší patetické řeči, pokud si nejsem jistá, že u toho bude kvalitní humor a/nebo hodně dobrý příběh. Film Avengers i další samostatné snímky pod touto značkou (třeba druhé díly Thora a Captaina Americy) měly jak příběh, tak humor, díky nimž jsem si podívanou opravdu užila. 

Z prvního traileru to ovšem vypadá, jako by humor  odjel na dovolenou. V druhém traileru už nám ukázali aspoň vtipnou první scénu, ve které se superhrdinové snaží zvednou Thorovo kladivo, ale pořád zůstává ona nálada "tohle je zatraceně závažné a tentokrát to nebude žádná sranda" - aspoň tak čtu symboly jako rozlomený štít kapitána a rozbíjení Iron Manova obleku. 

Snad jde jenom o špatné trailery, které neodpovídají konečnému vyznění filmu. Nerada bych zažila další zklamání jako u Strážců Galaxie (recenze zde). 

Film přijde do českých kin 30. dubna 2015. Navíc je potvrzené, že třetí díl s názvem Infinity War bude rozdělen na dva filmy (zatím plánované na rok 2018 a 2019).



 

2 komentáře:

  1. Filmy od Marvelu mám taky ráda a trailery na Avengers 2 vypadají slibně :) Ale také doufám, že v nich bude ta pro Marvel typická špetka humoru, abych se v kině i pobavila :)

    OdpovědětVymazat